Miten pukeutua pääsiäiseksi? Tyylikkäät tyylit

Miten pukeutua pääsiäiseksi? Tyylikkäät tyylit

Pääsiäinen voi herättää ristiriitaisia tunteita. Yhtäältä niiden luonne vaatii juhlallisuutta ja pohdintaa, toisaalta kevään aura lisää energiaa ja kohottaa tunnelmaa. Voiko näitä kahta sovittaa yhteen? Miten pukeudut pääsiäiseksi tilaisuuteen sopivasti ja samalla ilmaiset itseäsi?

Pääsiäisen pukeutuminen – perussäännöt

Pääsiäinen osuu maalis- tai huhtikuulle. Tänä aikana sää voi olla arvaamaton: yhtenä päivänä paistaa aurinko ja seuraavana päivänä on lumimyrsky. Tämä kannattaa pitää mielessä, kun suunnittelet lomaa kaukana kotoa, matkoilla tai lomamökissä. Pääsiäisloman tyylimuotoilussa on otettava sää huomioon, vaikka viettäisitkin sen kotona. Pääsiäinen tarkoittaa usein kirkossa käyntiä tai perheretkiä. Miten sitten valita oikea vaatekaappi?

  • Pääsiäisen pukeutumisen tulisi heijastaa loman tunnelmaa. Valitse hillitty tyylikkyys.
  • Käytännöllisyys ja mukavuus ovat myös tärkeitä, joten valitse rento look.
  • Pääsiäismekko on erittäin hyvä valinta. Mekko korostaa juhlapäivän ainutlaatuisuutta ja… sen kantajan ainutlaatuisuutta.
  • Pääsiäismekkojen kanssa voi leikitellä väreillä ja kuvioilla, mutta niiden ei pidä olla liian rohkeita. Asun tulee olla tilaisuuteen sopiva.
  • Pääsiäinen on täydellinen aika mennä “pehmeästi hulluksi” ja kokeilla täysin uusia tyylejä.
Miten pukeutua pääsiäisenä

Tutustu: Mitä annat pääsiäiskorissa?

Miten pukeutua pääsiäiseksi?

Se, miten pukeutua pääsiäiseksi, riippuu monista tekijöistä. Varmasti sinun on otettava huomioon niiden muoto. Siitä huolimatta asun pitäisi kuitenkin olla hyvin harkittu. Kotona, perheen tai ystävien kanssa vietetty loma edellyttää kirjoittamatonta pukukoodia, joten on hyvä, että asu heijastaa loman luonnetta. Pääsiäisen muotoilun tulisi olla mukava mutta myös houkutteleva, antaa itsevarmuutta ja vaikuttaa positiivisesti mielialaan.

Tyylikästä pukeutumista paidan ja hameen kanssa

Vastaus kysymykseen, miten pukeutua pääsiäiseksi, voi olla stailaus paidan ja hameen kanssa. Pastellinvärinen silkki- tai pellavapaita on hyvä valinta. Paidan kanssa sopii hyvin yhteen lyhyt hame, jossa on röyhelöitä ja herkkä kuvio, tai jos haluat väljemmän tyylin, polvipituinen farkkuhame. Tyylikkäät ja trendikkäät ovat maksihameet; beige, ruskea tai kirsikka. Tällainen hame yhdistettynä tyylikkääseen vaaleaan paitaan on hitti.

pääsiäisen juhlapyhien muotoilu

Mekko pääsiäiseksi

Pääsiäismekko on aina muodikas valinta. Se vangitsee täydellisesti kevään tunnelman ja korostaa naisellisia ominaisuuksia. Hyvä uutinen on, että monet tyylit ja värit korostavat sekä persoonallisuutta että juhlapyhän luonnetta. Pääsiäismekko voi olla kevyt, kuviollinen midi- tai maxipituinen. Sitä täydentää täydellisesti farkku, löysemmän katanan muodossa, sekä tyylikkäämmällä tyylillä – bleiserin muodossa. Pääsiäismekko voi olla myös cocktail-leikkaus, pastellivärinen, yhdistettynä tyylikkääseen päiväpeitteeseen. Trapetsimekko, jossa on kukkakuvioita, 60-luvun tyyliin, toimii myös hyvin.

pääsiäismekko

Naisten puku pääsiäiseksi

Mitä sinun kannattaa pukea pääsiäiseksi, kun haluat korostaa voimaa ja itsevarmuutta? Esimerkiksi puvulla, joka on ajaton ja monipuolinen. Sekä miesten että naisten puvut hallitsevat nykymuotia. Määrätietoiset ja itsevarmat naiset valitsevat mielellään juuri sellaisen tyylin, joka korostaa heidän persoonallisuuttaan. Pääsiäisen pukeutumisessa on yhdistettävä esteettisyys ja tyylikkyys sekä henkilökohtainen luonteenilmaisu. Laivastonsininen tai kirsikanvärinen puku sopii hyvin vaalean paidan ja housujen kanssa. Se näyttää upealta myös polvipituisen hameen kanssa, jonka sävyt ovat beigen ja harmaan sävyjä. Valitsemalla pääsiäispuvun voit yhdistää sen samansävyiseen puvun takkiin.

mitä pukeutua pääsiäisenä

Tutustu: Miten värjätä munat luonnollisesti?

Mitkä kengät valita pääsiäiseksi?

Asusteet pääsiäisen muotoilussa ovat yhtä tärkeitä kuin perusvaatekaappi. Tärkeintä on valita oikeat jalkineet. Pääsiäiskenkien tulisi sopia vaatekaappiisi ja olla samalla mukavat ja käytännölliset. Tällöin hallitsevat pumput, mutta myös espadrillot ja korkokengät. Paljon riippuu muotoilusta, mutta myös paikasta ja säästä. Pääsiäismekkojen tulisi sopia yhteen jalkineiden ja muiden asusteiden kanssa.

pääsiäiskengät

Mekon kanssa sopivat hyvin sekä korkokengät että litteäpohjaiset kengät: mokkasiinit, espadrillot, tennarit. Pukuun sopivat retrotyyliset pumput, joissa on solki nilkan kohdalla. Pitkän hameen kanssa avokkaat tai saappaat ovat hyvä vaihtoehto. Pääsiäisen juhlapyhien tyyleissä keskitytään hillittyyn tyylikkyyteen, mutta jätetään tilaa luovuudelle.

Seuraa Naisten Neuvoja Google Newsissa! Pysy ajan tasalla! Seuraa

Tuula Nieminen

Katso lisää: Pääsiäinen


Jak pomalować paznokcie na Święta Wielkanocne?

Miten maalata kynnet pääsiäiseksi?

07 kesäkuun 2023 | Autor: Tuula Nieminen
Esteettisyys ja makuaisti ovat hyvän ulkonäön perusedellytyksiä. On hyvä näyttää hyvältä ympäri vuoden, mutta on päiviä, jolloin haluat näyttää vielä paremmalta. Tämä koskee myös kynsiä, jotka ovat yksi tärkeimmistä naisellisista...
Lue lisää
Jak udekorować stół na Wielkanoc

Miten koristella pöytäsi pääsiäiseksi? Kauniita inspiraatioita

08 kesäkuun 2023 | Autor: Tuula Nieminen
Pöytä on paikka, johon läheiset kokoontuvat nauttimaan pääsiäisaterian yhdessä. Pöytä kannattaa koristella tilaisuuden mukaan, jolloin juhlapyhän taika korostuu entisestään. Miten koristella pöytä muodikkaasti ja esteettisesti pääsiäiseksi? Pääsiäispöytä – inspiraatio Pääsiäispöytää...
Lue lisää
Jak udekorować okno na Wielkanoc

Miten koristella ikkuna pääsiäiseksi? Mielenkiintoisia ideoita

09 kesäkuun 2023 | Autor: Tuula Nieminen
Talon koristelu juhlapyhiksi on suosittu ja ystävällinen tapa. Pöydät, hyllyt, seinät sekä ovet ja ikkunat koristellaan usein. Miten ikkuna koristellaan? Voit mennä tuhlailevasti, mutta voit myös ottaa käyttöön hienovaraisia juhlallisia...
Lue lisää