Miten pukeutua ensitreffeille?

Miten pukeutua ensitreffeille?

Se, miten pukeutua ensitreffeille, on hyvin usein se, mikä saa sinut valvomaan yöllä. Ja kuka haluaisi lähteä ensitapaamiseen uuden tuttavan kanssa ilman kunnon yöunia? Sitä paitsi kaikki haluavat tehdä hyvän ensivaikutelman. Joka tapauksessa asun valitsemisen ensitreffeille ei tarvitse olla niin vaikeaa. Vaihtoehtoja on useita, joita löytyy lähes minkä tahansa naisen vaatekaapista. Tässä on muutamia ideoita, miten hoitaa tilanne yksinkertaisella tavalla.

Miten pukeutua ensitreffeille poikaystävän kanssa?

Tilanteessa, jossa kutsuva poikaystävä ei ole paljastanut paikkaa, jossa ensitapaaminen tapahtuu, sinun on hoidettava tilanne …. fiksusti. Ensinnäkin kannattaa yksinkertaisesti kysyä. On mahdollista, että tapaamispaikka ei olekaan salaisuus. Mutta miten pukeutua ensitreffeille tilanteessa, jossa sen pitäisi olla yllätys? Ja tähänkin kysymykseen löytyy neuvoja:

  • Mukava, jotta voit tuntea olosi hyväksi, jos tulette tekemään jotain aktiivista, esim. urheiluun liittyvää,
  • On parasta valita vaatteita, jotka ovat meille jo tuttuja, jotta emme yllättyisi esimerkiksi naarmuuntuvasta villapaidasta,
  • Kengät, jotka ovat olleet jalassa ainakin muutaman kilometrin, jotta niistä ei tule naarmuja, kun lähdet pitkälle kävelylle ensitreffeillä.
miten pukeutua ensimmäisille treffeille miehen kanssa

Erittäin hyvä vaihtoehto on päättää pukeutua lyhythihaiseen mekkoon tai puseroon, johon on yhdistetty pusero tai takki. Silloin voit olla varma, ettei lämpötila yllätä sinua ensitreffeillä. Kun sää lämpenee, voit ripustaa villapaidan tuolille huolehtimatta märistä hikitahroista.

Mitä pukea päälle ensitreffeillä elokuvateatteriin?

Elokuvateatteri on paikka, jonne on ennen menty identtisesti pukeutuneena kuin teatteriin. Nykyään elokuvateatteri ei ole enää syy pukeutua iltapukuun. Mekko ensitreffeille elokuvateatteriin ei kuitenkaan ole koskaan huono idea. Varmista vain, ettei se ole muodollista tyyliä. Vietätte suurimman osan ajastanne pimeässä elokuvateatterisalissa, joten tämäntyyppisessä tapaamisessa kannattaa panostaa mukavuuteen. Mukavat farkut yhdistettynä fiksuun puseroon toimivat tässä tapauksessa loistavasti.

Mitä pitäisi pukea ensitreffeille ravintolassa?

Ravintoloissa tyylikäs, hillitty pukeutuminen on klassikko. Tässäkin tapauksessa mekko on usein paras valinta. Jos ensitreffit järjestetään tyylikkäässä ravintolassa, kannattaa valita pitkä mekko hillityissä väreissä yhdistettynä takkiin. Myös cocktail-mekko yhdessä tyylikkään kytkinlaukun kanssa toimii hyvin. Vähemmän muodollisiin ravintoloihin suosittelemme polvipituisia tai 3/4-pituisia mekkoja, ja kaikenlaiset hennoilla kristalleilla koristellut asusteet näyttävät upeilta näiden tyylien kanssa.

mitä pukeutua ensimmäisillä treffeillä

Mitä pukea ensitreffeille ulkona?

Kävelyretki tai piknik ovat muutamia ideoita romanttisiin tapaamisiin ulkona. Silloin on aina hyvä tarkistaa sääennuste, jotta voit valmistautua tapaamiseen etukäteen. Lempivaatteiden kaivaminen vaatekaapista juuri ennen ulos lähtöä tuskin on hyvä idea. Jos sää on tyypillisesti kesäinen , ensimmäisille treffeille stailaamisen ei pitäisi olla suuri ongelma. Kun sää on lämmin ja kävely kestää todennäköisesti yli tunnin, ei kannata pukeutua johonkin, joka ei hengitä. On tärkeää, että kangas hengittää kehomme mukana. Viime kädessä kukaan ei halua olla hikinen ensimmäisellä kohtaamisella.

mitä pukeutua ensimmäisillä treffeillä

Toisaalta, jos piknikin mahdollisuus on olemassa, kannattaa harkita muunväristä vaatetusta kuin valkoista. Piknikillä istutaan nurmikolla ja syödään. Ja kukapa ei olisi pudottanut ruokapalaa valkoiselle suosikkipuserolleen? Mukava, vähemmän muodollinen mekko ja ohut pusero riittävät molemmissa tapauksissa. Jälkimmäisen voi tarvittaessa pakata myös käsilaukkuun.

Miten pukeutua ensitreffeille kahvilaan?

Suosituin paikka ensitreffeille ovat kahvilat. Kahvia ja kakkua tarjoilevat paikat ovat aina muodissa, sillä ne eivät ole yhtä muodollisia kuin ravintolat, eikä huono sää pelota niitä. Ne ovat myös loistavia paikkoja, jos haluat esitellä omaa, aidointa tyyliäsi. Loppujen lopuksi, kun menet ensitreffeille poikaystäväsi kanssa, toivot enemmän tällaisia kohtaamisia. Rento ja naisellinen on se, mikä on aina muodissa.

miten pukeutua ensitreffeille kahvilaan

Kahvilaan sopivat hyvin kaikki vähemmän muodolliset tyylit. Tämäntyyppiseen tapaamiseen voit pukeutua farkkuihin, jotka on yhdistetty tyylikkääseen puseroon ja herkkään puseroon. Jos tapaaminen on muodollisempi, valitse klassinen kynähame yhdistettynä valkoiseen paitaan. Viimeistele ilme tyylikkäillä asusteilla, kuten kellolla, rannekorulla, kaulakorulla ja korvakoruilla.

Seuraa Naisten Neuvoja Google Newsissa! Pysy ajan tasalla! Seuraa

Tuula Nieminen

Katso lisää: Muoti