Kuka voi käyttää levennyshametta? Saako se sinut näyttämään lihavammalta?

Kuka voi käyttää levennyshametta? Saako se sinut näyttämään lihavammalta?

Leveä hame on klassikko, joka ei koskaan mene pois muodista ja sopii täydellisesti eri siluettien kanssa. Tässä artikkelissa selvitämme, miten tämä monipuolinen vaatekaapin osa voi sopia erilaisille vartalotyypeille. Selvitämme, miksi levenevä hame on niin suosittu valinta naisten keskuudessa kaikkialla maailmassa.

Kenelle levenevä hame sopii? Ihanteelliset siluetit tälle leikkaukselle

Leveä hame on ajaton vaatekaapin osa, joka voi korostaa monia erilaisia siluetteja. Sitä suositellaan erityisesti niille, jotka haluavat korostaa vyötäröä ja piilottaa leveämmät lantiot, joten se on ihanteellinen valinta päärynänmuotoisille naisille. Leikkauksensa ansiosta levenevä hame luo suhteellisuuden illuusion ja lisää hienovaraista eleganssia. Myös omenamaisen siluetin omaavat voivat löytää sen liittolaisensa valitsemalla korkeavyötäröisiä malleja, jotka auttavat optisesti hoikentamaan vartaloa.

Naiset, joilla on tasainen tiimalasivartalo, voivat käyttää leveneviä hameita korostamaan vahvuuksiaan, kuten selkeää vyötäröä ja ulkonevia lanteita. Jopa urheilullisen vartalon omaavat naiset huomaavat, että levenevä hame lisää naisellisuutta pyöristämällä heidän vartalonsa linjoja. Vartalotyypistäsi riippumatta on tärkeää valita oikean pituinen ja oikean mallinen hame, jotta voit maksimoida vartalosi hyvät puolet ja tuntea olosi mukavaksi kaikissa tilanteissa.

levenevä hame kenelle

Saako levenevä hame sinut näyttämään lihavammalta? Kumotaan myytit

Yleinen uskomus, jonka mukaan levenevä hame lisää painoa, on myytti, joka on kumottava. Jos hame valitaan oikein ja sopii vartalotyypillesi, se voi peittää puutteet ja lisätä mittasuhteita. Avain on leikkauksen ja pituuden taitava valinta. Leveä hame, etenkin korkeavyötäröinen, voi optisesti kaventaa vyötäröä ja luoda halutun tiimalasilinjan, varsinkin kun se yhdistetään istuvaan yläosaan. Lisäksi jos olet tietoinen muodostasi ja valitset mallin, jossa on oikean levyinen levennys, voit tasapainottaa vartalon mittasuhteita tehokkaasti.

Täyteläisemmän muotoisille naisille tummemmista kankaista ja vähemmän korostuneista kuvioista valmistetut levenevät hameet voivat olla liittolaisina hoikemman siluetin tavoittelussa. Toisaalta hennot kankaat ja vaaleat värit sopivat hyvin niille, jotka haluavat lisätä volyymia lantion ympärille. Kannattaa myös muistaa asusteet, kuten vyöt, jotka vyötäröä korostamalla voivat korostaa vartalon etuja entisestään. Sen sijaan, että kysyt itseltäsi, saako levenevä hame sinut näyttämään lihavammalta, kannattaa siis keskittyä selvittämään, mitkä mallit hoikentavat eniten.

Leveä hame – kenelle se on paras valinta?

Leveää hametta pidetään monipuolisena vaatekaapin palana, jota voivat käyttää menestyksekkäästi kaikentyyppiset naiset. Se on ajaton leikkaus, joka mukautuu moniin tarpeisiin ja tilaisuuksiin. Se on paras valinta mm:

 • Päärynävartaloisille: se auttaa tasapainottamaan mittasuhteita, peittää leveämmät lantiot ja korostaa kapeampaa vyötäröä.
 • Naiset, joilla on omenavartalo: levenevän hameen korkea vyötärölinja voi optisesti pienentää vatsaa ja hoikentaa siluettia.
 • Ihmiset, joilla on tiimalasivartalo: se korostaa luonnollisia kurveja ja määrittelee vyötärön visuaalisesti korostaen tämän sopusuhtaisen vartalon etuja.
 • Naiset, joilla on hoikka lantio: lisää alavartalon volyymia ja luo naisellisemman muodon.
 • Ihmiset, joilla on urheilullinen vartalo: se tuo siluettiin pehmeyttä, pehmentää kulmia ja suoria linjoja.

Alla on luettelo siitä, kenelle levenevä hame on paras valinta:

 • Naiset, joilla on päärynävartalo ja jotka haluavat kiinnittää huomion vyötäröön ja kääntää sen pois lantiosta.
 • Ne, joilla on omenavartalo ja jotka etsivät keinoa keskivartalon optiseen keventämiseen.
 • Naiset, joilla on sopusuhtaiset muodot ja jotka haluavat korostaa etujaan.
 • Naiset, jotka haluavat lisätä vartaloonsa muotoa, erityisesti lantion ympärille.
 • Ne, joilla on urheilullinen siluetti ja jotka pyrkivät antamaan ulkonäölleen enemmän hentoutta ja naisellisuutta.

Kun valitset levennyshametta, kannattaa kiinnittää huomiota sen pituuteen, väriin, kuvioon ja materiaaliin, jotta sen muotoilumahdollisuudet saadaan maksimoitua.

saako levenevä hame näyttämään lihavammalta?

Leveä midi-hame – kenelle se sopii?

Leveä midi-hame on monipuolinen vaatekaapin osa, joka sopii monille vartaloille, mutta näyttää parhaalta tietyille vartalotyypeille. Midi-pituus, joka yleensä päättyy hieman polven tai puolivälin jälkeen, sopii erinomaisesti:

 • Pidemmätnaiset: Midi-pituus tuo esiin pitkät sääret lyhentämättä vartaloa optisesti.
 • Päärynänmuotoiset henkilöt: midi-hame peittää tehokkaasti leveämmät lantiot ja korostaa samalla hoikkaa vyötäröä.
 • Naiset, jotka haluavat piilottaa ei-toivotut reisien kurvit: midi-hame peittää tyylikkäästi säärien yläosan.
 • Lyhyet sääret: Midi-hameet, joissa on korkea vyötärö, voivat pidentää sääriä optisesti ja saada siluetin näyttämään hoikemmalta.

Leveä midi-hame on siis ihanteellinen valinta niille, jotka haluavat yhdistää klassiset ja modernit trendit säilyttäen samalla tyylikkyyden ja mukavuuden tunteen. Monipuolisuutensa ansiosta siitä voi tulla vaatekaapin avainkappale, joka on helppo tyylitellä sekä rennoissa että muodollisemmissa versioissa. Hyvin valittuna siitä voi tulla paitsi muodikas myös strateginen valinta, joka korjaa optisesti vartalon mittasuhteita.

Korkeavyötäröinen levenevä hame – mille vartalolle?

Korkeavyötäröinen levenevä hame on vaatekaapin todellinen helmi, jota arvostetaan erityisesti sen vuoksi, miten suotuisasti se voi vaikuttaa vartalon mittasuhteisiin. Tämä leikkaus sopii erityisen hyvin:

 • Naiset, joilla on hyvin erottuva vyötärö: korkeavyötäröinen hame korostaa tätä vartalon osaa, mikä sopii erinomaisesti silueteille, joissa on voimakkaat kurvit, kuten tiimalasi.
 • Ne, jotka haluavat pidentää jalkojaan optisesti: vyötärölinja siirtyy ylöspäin, mikä saa jalat näyttämään pidemmiltä, mikä sopii hyvin lyhyemmille henkilöille.
 • Naiset, joilla on täyteläisempi vartalo: korkeavyötäröinen hame voi peittää vatsan ja tasoittaa vartalon mittasuhteita, varsinkin kun se yhdistetään hyvin istuvaan yläosaan.
 • Naiset, joilla on pienempi rintakehä: vyötärölinjan optinen korottaminen kiinnittää huomion vartalon yläosaan, mikä voi saada rintakehän näyttämään täyteläisemmältä.

Kyseessä ei ole leikkaus, joka on tarkoitettu yksinomaan tietyntyyppisille vartaloille. Saatavilla olevien mallien moninaisuuden ansiosta jokainen nainen voi löytää itselleen sopivan korkeavyötäröisen hameen, olipa kyse sitten tiettyjen vartalon osien piilottamisesta tai korostamisesta. Se on leikkaus, jota voi käyttää menestyksekkäästi monissa erilaisissa yhdistelmissä, rennoista tyylikkäisiin tilaisuuksiin, ja se takaa aina mukavuuden ja itsevarmuuden.

levenevä midi-hame kenelle

Leveän hameen sovittaminen

Monikäyttöisyytensä ansiosta levennyshame on osoittautunut jokaisen naisen vaatekaapin must-hankinnaksi. Olipa vartalosi päärynä-, omena- tai tiimalasivartalo, olitpa pitkä tai lyhyt, hyvin valittu levennyshame voi korostaa vahvuuksiasi ja peittää puutteesi. Korkeavyötäröinen hame sopii erityisen hyvin vartalon optisiin mittasuhteisiin, pidentää sääriä ja paljastaa vyötärön.

Midi-pituus tuo tyylikkyyttä ja sopii kaikkiin tilaisuuksiin, ja erilaisten kankaiden ja kuvioiden ansiosta jokaiselle naiselle löytyy jotakin. Oikeilla asusteilla voidaan korostaa yksilöllistä tyyliä entisestään. Kannattaa siis kokeilla eri tyylejä, jotta löytää täydellinen tyyli, joka tuo esiin yksilöllisen vartalon kauneuden.

Seuraa Naisten Neuvoja Google Newsissa! Pysy ajan tasalla! Seuraa

Tuula Nieminen

Katso lisää: Muoti