Kuinka solmia naisten huivi? Muodikkaita tapoja

Kuinka solmia naisten huivi? Muodikkaita tapoja

Huivi on naisen vaatekaapin ehdoton osa. Olipa se sitten värillinen, villainen, silkkinen tai rypytetty, tämä asuste voi paitsi pitää kehon lämpimänä kylminä päivinä, myös antaa käyttäjälleen viehättävyyttä ja karismaa. Tätä varten sinun on kuitenkin osattava sitoa huivi oikein, mikä osoittautuu suureksi ongelmaksi naisten keskuudessa. Onneksi seuraavien vinkkien avulla opit sitomaan huivin (tyylikkäästi ja sekunneissa) – olipa kyseessä sitten kevyempi tai paksumpi huivi.

Miten sitoa huivi muodikkaasti? – nopeaa ja helppoa inspiraatiota

Värikästä huivia ostaessaan harva nainen kiinnittää huomiota siihen, miten huivi solmitaan kauniisti, vaan ehdottaayleensä vain sen rakennetta, materiaalia ja väriä. Vasta tämän naisten vaatekaappiin kuuluvan muodikkaan vaatekappaleen ostamisen jälkeen mielessä pyörivät kysymykset siitä, miten naisten huivi solmitaan. Ei ihme, sillä niitä on todella paljon!

Huivin voi sitoa:

  • perinteisesti kaulan ympärille
  • päähän, turbaaniksi
  • pään ja kaulan yli
  • vyötärön ympärille
  • vyötärön ympärille ponchoksi
  • yhden olkapään yli
miten sitoa suuri talvihuivi

Nämä ratkaisut eivät kuitenkaan sovi kaikille kankaille. Varmasti paksummat neuloshuivit toimivat paljon paremmin tyylikkäinä ponchoina syksyn ja talven säässä kuin ne kevyet silkkihuivit, jotka yleensä sidotaan kaulan ympärille. Tämä tapa on yksi yleisimmin käytetyistä koristeista.

Miten sidon huivin kaulan ympärille? – yksinkertainen ratkaisu

Yksi yksinkertaisimmista tavoista sitoa huivi kaulanympärille on käyttää, kansanomaisesti sanottuna, pariisilaista solmua. Se sopii lähes mihin tahansa tyylittelyyn bleiserin, kevyen mekon, väljän hameen tai rennon takin kanssa. Tämä ratkaisu ei kuitenkaan ole hyvä yhdistettäessä sitä iltamuotiin, kuten cocktail-mekkoon.

Miten solmia pariisilaistyylinen kaulahuivi kahdessa yksinkertaisessa vaiheessa? Taita huivi yksinkertaisesti kahtia ja pujota se kaulan poikki niin, että toinen pää on lyhyempi. Työnnä sitten molemmat pidemmät päät kaulan toiselle puolelle muodostuneeseen silmukkaan ja vedä kevyesti yhteen. Solmun pitäisi olla keskellä.

miten sitoa pitkä huivi

Miten sidon naisten huivin kaulan ympärille? – toinen tapa

Kaula toimii suosituimpana alueena, jota koristaa huivilla tai huivilla. Se on myös alue, joka on herkistyneiden imusolmukkeiden kautta erittäin altis vilustumiselle.

Lämmittääksesi kaulaa kunnolla, mutta myös lisätäksesi asuusi oikeanlaista tyyliä, voit sitoa puuvillahuivin tai kaulaliinan kiertämällä sen pituussuunnassa niin, että se kiertyy kaulan ympärille vähintään kahdesti. Pujota sitten yksinkertaisesti loput päät kangaskerrosten väliin.

Miten sidot huivin olkapäiden ympärille? – yhden olkapään menetelmä

Toinen melko tunnettu tapa on sitoa huivi olkapäiden yli. Sinun tarvitsee vain ripustaa huivi kaulan yli niin, että molemmat päät roikkuvat vapaasti, ja antaa sitten toisen pään roikkua vapaasti selän takana.

Tämä menetelmä sopii sekä kevyisiin puuvillahuiveihin että paksumpiin villahuiveihin.

miten huivi sidotaan olkapäille

Miten sidotaan pitkä huivi? – kiedotaan vyötärön ympärille

Kun sinulla on pitkä huivi, voit luoda sen avulla todella mielikuvituksellisia ja luovia lookkeja. Yksi niistä on, miten se sidotaan vyötärön ympärille, mikä näyttää mielettömältä, kun se yhdistetään farkkujen ja valkoisen paidan tai klassisen mekon kanssa.

Suuren huivin sitominen vyötärön ympärille on yhtä triviaalia puuhaa kuin aiemmin esitellyt tavat. Tee se yksinkertaisesti laittamalla huivin päät kaulan päälle ja levittämällä ne ja solmi sitten ohuella hihnalla, joka on lihanvärinen tai musta.

Miten sitoa suuri talvihuivi – poncho-vaikutelma

Talvisäällä harva kiinnittää huomiota siihen, että näyttää tyylikkäältä. Talvisen muotoilun päätavoitteena on pitää kylmä keho lämpimänä. Siksi useimmat naisten asusteet talvella koostuvat pääasiassa paksusta, lämpimästä huivista. Kun tällainen asuste on kuitenkin mukana oikean sipuliasun lisäksi, sillä voi luoda todella huomiota herättävän ilmeen.

miten huivi sidotaan kauniisti

Kun sidot talvihuivia, voit aloittaa asettamalla sen toisen pään olkapäälle ja kietoutua sitten sen ympärille, jolloin saat aikaan lämpimän poncho-lookin. Jotta lookiin saataisiin lisää karismaa ja muotisuunnittelua tehostettaisiin, huivia voi lisäksi koristella valovoimaisella rintakorulla kiinnittämällä sen yhden kangaskerroksen ja toisen väliin.

Seuraa Naisten Neuvoja Google Newsissa! Pysy ajan tasalla! Seuraa

Tuula Nieminen

Katso lisää: Muoti