Miten vahvistat kynsiäsi hybridisoinnin jälkeen?

Miten vahvistat kynsiäsi hybridisoinnin jälkeen?

Hybridimanikyyri on täydellinen ratkaisu kiireisille naisille, joilla ei ole aikaa maalata kynsiään usein – hybridimanikyyri antaa käsille tyylikkään ilmeen. Hybridikynsilakka on pitkäkestoinen, ei lohkeile ja kiiltää päiviä. Säännöllinen käyttö voi heikentää kynsilaattaa. Varmista siksi, että luonnonkynsilevy on asianmukaisesti hoidettu ja vahvistettu. Kannattaa lukea, miten pidät kynnet hyvässä kunnossa ja vältät hybridin käytön aiheuttamat vauriot.

Vaurioituneet kynnet hybridin käytön jälkeen

Säännöllinen hybridimanikyyri voi johtaa kynsilaatan heikkenemiseen. Siitä tulee ohuempi, altis mekaanisille vaurioille ja herkkä kosketukselle ja lämpötilan muutoksille. Tummien värien käyttö voi aiheuttaa värimuutoksia. Viilaaminen ja useiden kerrosten levittäminen pysyvää koostumusta sisältävällä lakalla aiheuttaa kynnen muodonmuutoksia ja haurastumista. Tämän kynsien kaunistustavan jatkuva käyttö johtaa kynsien kuivumiseen.

Hybridi-manikyyristä kannattaa luopua silloin tällöin, jopa lyhyt tauko ja muutama korjaava hoito tekevät kynsistäsi terveemmät ja vahvemmat.

Miten palautat kynnet hybridin jälkeen?

Paperinohuet kynnet

Yksi merkki, jonka pitäisi varoittaa meitä siitä, että kynnet tarvitsevat uudistumista, on niiden lisääntyvä hauraus. Jos et pysty pitämään haluamaasi pituutta ja lakka irtoaa paljon tavallista nopeammin, sinun on syytä luopua hybridien käytöstä joksikin aikaa.

Pehmeät kynnet hybridiytymisen jälkeen

Kynnet ovat heikentyneethybridin poistamisen jälkeen. Tähän liittyy usein kipua ja epämukavuutta. Pehmeät kynnet ovat usein rumia, kieltäytyvät kasvamasta ja hajoavat. Miten voit vahvistaa kynsiäsi luonnollisesti hybridisoinnin jälkeen? Tässä on muutamia kotitekoisia tapoja hoitaa niitä:

Oliiviöljynaamio

Laita kädet pannulle, jossa on kuumennettua oliiviöljyä ja hieman sitruunamehua. Hiero koko kättäsi muutaman minuutin ajan, levitä öljyä ja hiero sitä heikentyneisiin kynsiin. Voit tehdä tämän hoidon jopa päivittäin.

E-vitamiiniöljypakkaus

Hiero kynsiin yksi tai kaksi E-vitamiinikapselia yhdessä muutaman tipan suosikkiöljyäsi kanssa. Voit käyttää teeöljyä tai aprikoosinydinöljyä.

Uudistava yönaamio

Levitä käsillesi paksu kerros voidetta, jossa on runsaasti ureaa, ja laita sitten puuvillahanskat käsiin. Levollisen yöunen jälkeen kynnet ovat hyvin kosteutetut ja suojatut.

Miten uudistat kynnet hybridin jälkeen?

Mitä kynsien hoitoaineita käyttää hybridisoimisen jälkeen?

Heikot kynnet hybridoinnin jälkeen tarvitsevat usein muutakin kuin kotikonsteja. Sinulla saattaa olla houkutus hakea ammattiapua ja ostaa erityisiä kynsienhoitotuotteita ja lisäravinteita, joilla voit parantaa kynsilaatan kuntoa kokonaisvaltaisesti.

Miten kynsiä hoidetaan hybridin jälkeen?

Levitä hybridi-manikyyrihoitojen välissä hyvää hybridin jälkeistä kynsienhoitoainetta. Tuote, jonka koostumuksessa on piitä, tekee niistä kovemmat ja kiiltävämmät.

Asianmukainen lisäravinteiden ja ravintoaineita, kuten E-vitamiinia ja B-vitamiineja, biotiinia ja piitä, sisältävän ruokavalion avulla varmistetaan, että kynsilaatan parantuminen on pysyvää eikä pinnallista ja lyhytaikaista.

Miten hoidat kynsiäsi hybridin jälkeen?

Hybridi-manikyyristä pidättäytyminen – vaikka vain lyhyeksi aikaa – ja runsas hoito tänä aikana varmistaa, että kynnet pysyvät kauniina ja vahvoina. Sinä aikana, kun niitä ei ole maalattu hybridikynsilakalla, on hyvä käydä kauneushoitolassa uudistushoidoissa:

  • japanilainen manikyyri – vahvistaa ja kosteuttaa kynsilaattaa, silottaa ja kiiltää;
  • IBX-järjestelmä – uudistava ja ravitseva hoito
  • biologinen manikyyri – hellävarainen ja turvallinen

Miten vahvistaa kynsiä luonnollisesti?

Hoitojen ja hoitotuotteiden lisäksi kiinnitä huomiota ruokavalioon. Kynsiä kannattaa ravita sisältäpäin eli antaa niille ravinteita ruoan mukana. Varmista, että syöt runsaasti proteiinia ja vitamiineja sisältävää ruokavaliota. Kun hoidat kynsiäsi, älä unohda käsien ihoa ja kynsinauhoja – oikein kosteutettuina ja hoidettuina ne ovat täydellinen näyteikkuna huolitellulle naiselle.

Seuraa Naisten Neuvoja Google Newsissa! Pysy ajan tasalla! Seuraa

Tuula Nieminen

Katso lisää: Kauneus