Miten suoristaa hiukset hyvin ja nopeasti suoristusraudalla?

Miten suoristaa hiukset hyvin ja nopeasti suoristusraudalla?

Miten suoristat hiuksesi niin, että lopputulos on tyydyttävä ja säilyy mahdollisimman pitkään? Useimmat ihmiset kamppailevat pörröisyyden ja ei-toivottujen, pörröisten hiusten kanssa. He tarttuvat suoristusrautaan taltuttaakseen kiharan. Jotta suoristusrauta ei kuitenkaan jättäisi hiuksiaan kuiviksi ja vaurioituneiksi, on muistettava muutama olennainen vaihe. Noudattamalla näitä vaiheita saavutat kauniit ja sileät hiukset.

Hiusten suoristaminen vaihe vaiheelta

Puhdista hiukset perusteellisesti

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi on tärkeää huolehtia hiuksistasi heti pesuvaiheesta lähtien. Parasta on käyttää shampoota ja hoitoaineita, joissa on keratiinia, joka sopii erinomaisesti hiusten tasoittamiseen.

Kuivaa hiukset ennen suoristamista

Hiukset on kuivattava perusteellisesti ennen suoristamista. Käytä hiustenkuivaajaa föönaamaan hiukset perusteellisesti ennen suoristamista. Tämä estää hiuksiasi kihartumasta, kuten tavallisessa föönauksessa tapahtuu.

Suojaavan kosmetiikan käyttö

Markkinoilla on paljon lämpöä suojaavaa kosmetiikkaa. Sekä suihkeet että seerumit ovat hyviä vaihtoehtoja. On huomattava, että tällaisen tuotteen käytön jälkeen sinun on odotettava muutama minuutti ennen hiusten suoristamista, sillä ne voivat olla hieman kosteat. Jos sinulla ei ole aikaa, voit käyttää hiustenkuivaajaa.

Miten suoristan hiukseni hiusraudalla?

Suoristusraudan lämmittäminen ja suoristaminen

Kun haluat aloittaa suoristamisen, kytke suoristuslaite verkkovirtaan ja aseta se oikeaan lämpötilaan. Jätä suoristusrauta hetkeksi päälle, kun se lämpenee – normaalisti sen lämpeneminen kestää noin 1-2 minuuttia. Suoristaessasi hiuksia on hyvä jakaa ne useisiin osioihin esimerkiksi hiusneulojen tai erityisten hiusklipsujen avulla. Tällä tekniikalla voit suoristaa jokaisen hiuslohkon tarkasti.

Lopputulos

Edellä mainittujen vaiheiden soveltamisen jälkeen hiukset ovat sileät ja kiiltävät. Aivan lopuksi tarvitaan kiinnitys, jotta hiukset pysyvät mahdollisimman suorina mahdollisimman pitkään. Helpoin tapa tehdä tämä on yksinkertainen kiinnityssuihke. Lisäksi voit myös valita silkin hiusten päiden suojaamiseksi.

Hiusten suoristaminen hiusraudalla

Minkä suoristusraudan valita?

Kun päätät, minkä suoristusraudan ostat, varmista, että siinä on keraamiset levyt tai mahdollisesti keraamiset levyt, joihin on lisätty teflonia. Pelkällä teflonilla päällystetyt levyt aiheuttavat hiusten palamisen ja hiusrakenteen vaurioitumisen riskin. On myös oikaisulaitteita, joihin on lisätty turmaliinia. Tämä materiaali estää staattista sähköä ja minimoi hiusten kuivumisriskin.

Missä lämpötilassa suoristan hiukseni?

Hiusten suoristamiseen ei tarvita korkeinta mahdollista lämpötilaa. Lämmittämällä suoristuslaitteen keskilämpötilaan saat tyydyttävän tuloksen vahingoittamatta hiuksiasi. Optimaalisin lämpötila on 160 – 170 astetta. Jos hiuksesi ovat edelleen epätasaiset, voit nostaa lämpötilaa ajan myötä tyydyttävään tulokseen. Korkeammat lämpötilat voivat vaikuttaa hiusten rakenteeseen ja vahingoittaa niitä.

Voinko suoristaa märät tai kosteat hiukset?

Varmista, että hiukset ovat täysin kuivat ennen suoristamista. Jos aloitat suoristamisen hiusten ollessa vielä märät, voit helposti polttaa ne, mitä on parempi välttää. Poikkeuksena ovat suoristusraudat, joissa on märän suoristustoiminto.

Voiko märkiä hiuksia suoristaa?

Kuinka suoristaa kiharat hiukset

Niillä, joilla on paksut, kiharat hiukset, on paljon vaikeampaa saada suorat hiukset pitkällä aikavälillä. Keratiinisuoristushoito tulee avuksi. On tärkeää muistaa, ettei sitä saa tehdä itse, sillä kemiallisten suoristusaineiden taitamaton käyttö voi vaikuttaa pysyvästi hiusten kuntoon.

On parasta valita hoito ammattitaitoisessa kampaamossa. Sinun on kuitenkin varauduttava maksamaan jopa useita satoja zlotteja. Vaikutus voi kestää jopa useita kuukausia. Toinen tapa hoitaa kiharat hiukset nopeasti on ostaa suoristusrauta, jossa on leveät keraamiset levyt. Tällä valinnalla hiusten suoristamiseen menee paljon vähemmän aikaa kuin tavallista suoristusrautaa käytettäessä.

Miten suoristaa kiharat hiukset?

Miten suoristan hiukseni ilman suoristusrautaa?

Ei ole mikään uutinen, että hiukset eivät pidä korkeista lämpötiloista. Suoristaminen korkeimmassa mahdollisessa lämpötilassa vaatii varmasti veronsa hiusten kunnolle. On kuitenkin olemassa keino, jolla voit silottaa hiuksiasi ilman tasoiterautaa.

Tarvitset vain hiustenkuivaajan ja pyöreän harjan. Voit tehostaa vaikutusta käyttämällä lisäksi hiusten suoristussuihketta. Jaa hiukset sitten säikeisiin, aseta harja hiusten alle ja liikuta hiustenkuivaajaa ylhäältäpäin hitaasti hiusten juurista latvoihin. Suoristustyynyllä varustettuja hiustenkuivaajia on saatavana myös alan liikkeistä sekä verkosta. On myös ammattikäyttöön tarkoitettuja hiustenkuivaajan suoristusharjoja, jotka yhdessä hiustenkuivaajan kanssa käytettynä tuottavat erinomaisia tuloksia ja minimoivat samalla hiusten vahingoittumisen riskin.

Seuraa Naisten Neuvoja Google Newsissa! Pysy ajan tasalla! Seuraa

Tuula Nieminen

Katso lisää: Kauneus