Miten poistan hybridilakan kotona?

Miten poistan hybridilakan kotona?

Hybridimanikyyreistä on tullut viime vuosina suosituin tapa koristella kynsiä. Naiset ovat alkaneet rakastaa hybridimaneerausmenetelmää paitsi sen kestävyyden vuoksi, joka pitää kynnet hyvässä kunnossa – myös mukavuus ja ajan säästö ovat riittäviä argumentteja tämän menetelmän puolesta. Hybridimanikyyrin levittäminen ja poistaminen onnistuu myös kotona kosmetiikkamarkkinoilla saatavilla olevien tuotteiden ansiosta. Miten poistan hybridimaneerin kotona itse? Tässä tärkeimmät vinkit turvalliseen manikyyrin poistoon!

Hybridimanikyyri pähkinänkuoressa

Jokainen nainen on luultavasti kuullut tästä kynsien koristelutavasta ainakin kerran. Hybridimanikyyri tehdään useimmissa kauneushoitoloissa, ja se on monien kosmetiikka-asiantuntijoiden perustarjonta. Hybridimenetelmä on valloittanut naisten sydämet kaikkialla maailmassa sen tarjoaman kestävyyden ja mukavuuden ansiosta. Hybridimenetelmä on paljon kestävämpi kuin tavallinen manikyyri, joka tehdään tavallisilla kynsilakoilla. Ensinnäkin kynnet ovat kovemmat ja kestävät paremmin vaurioita tai rikkoutumista.

Lisäksi hybridikynsilakoissa on erityinen polymeeripinnoite, joka vaikuttaa kynsien värin voimakkuuteen ja kiiltoon jopa useita viikkoja. Tämä kynsikoristelutapa on siis ihanteellinen valinta jokaiselle naiselle, joka arvostaa mukavuutta ja aikaa on vähän.

Manikyyri luodaan käyttämällä erityisiä hybridilakkoja, jotka on kovetettava UV-lampussa. On kuitenkin tärkeää muistaa, että hybridimenetelmä ei ole sama kuin geelikynnet. Myönnettäköön, että se ei ole yhtä kestävä kuin erityisellä geelillä rakennettu manikyyri, mutta monet naiset väittävät, että juuri hybridi on hellävaraisempi kynsilaatalle.

Miten hybridi poistetaan itse?

Miten poistat hybridin kotona? Kynsien poistotuotteet

Hybridimanikyyri on ollut käytössä jo vuosia, joten sen suosio on kasvanut niin suureksi, että tätä menetelmää käyttävät ammattilaiset sekä monet ihmiset kotona. Jos nainen aikoo tehdä hybridikynnet kotona, hän tarvitsee vain muutaman erikoistuotteen helpottamaan sitä. Hyvä uutinen on myös se, että hybridikynsien poistaminen kotona on yhtä mahdollista ja – ennen kaikkea – turvallista. Miten voin poistaa hybridikynnet kotona vahingoittamatta kynsilaattaa?

Hybridin poistamiseen kotona on useita tapoja, mutta itse asiassa ne eroavat toisistaan vain lakkakerrosten poistamiseen käytettävien tuotteiden osalta. Koko palapelin tärkein palanen, jota ilman on vaikea päästä onnistuneesti eroon koristeesta vahingoittamatta kynsilaattaa, on hybridinpoistoaine – se on se, joka toimii niin sanottuna lakan “pehmentäjänä”, jolloin hybridin poistaminen helpottuu.

Hybridikynsien poistoon tarvitset myös mm:

  • puuvillapyyhkeitä ja alumiinifoliota tai erityisiä hybridien poistoon suunniteltuja folioita
  • valinnainen: muovisia kynsinauhoja (nämä eivät ole välttämättömiä – kuka tahansa nainen voi helposti poistaa hybridin pelkällä foliolla ja vanulla)
  • kynsiviila, mieluiten 180-asteinen – keraaminen piikki tai puutikku poistamisen helpottamiseksi.
hybridi manikyyri poisto kotona

Kuinka poistaa hybridi kotona itse – askel askeleelta

Hybridikynsilakan poistaminen kotona itse saattaa tuntua haastavalta ja aiheuttaa paljon ongelmia. Kynsilaatta on herkkä ja helposti vaurioituva, joten kokemus on varmasti tärkeää. Mikään ei voisi olla kauempana totuudesta – tietysti sinun on aina oltava hyvin varovainen ja poistettava kynsilakka varovasti kynsistäsi, mutta hybridien poistaminen kotona ei itse asiassa ole mitään vaikeaa, ja jokainen nainen selviää tästä tehtävästä.

Miten poistat hybridin turvallisesti ilman ammattilaisten apua?

  1. Ensimmäinen vaihe on viilata kynsi kevyesti 180-luokan viilalla ja poistaa päällyslakka – varo viilaamasta liian paksusti, sillä se voi vahingoittaa kynsilaattaa.
  2. Kaada hieman lakkaa (esim. kynsilakanpoistoainetta tai -ainetta) valmistellulle vanupuikolle tai erikoisfoliolle ja levitä se kynteen.
  3. Käytettävissä olevista välineistä riippuen kääri kynsi alumiinifolioon levitetyllä vanupuikolla tai käytä erityisiä klipsejä.
  4. Odota noin 10 minuuttia ja poista kaikki sen jälkeen – kannattaa muistaa, ettei vanulappuja saa pitää kynsissä liian kauan. Kynsilakanpoistoaine voi vaikuttaa haitallisesti levyn kuntoon ja ärsyttää kynnen ympärillä olevaa ihoa entisestään.
  5. Jäljelle jäänyt halkeillut lakka voidaan poistaa imuroimalla tai puutikulla. Sen jälkeen on hyvä kiillottaa kynnet kiillotuspalikalla, jotta epätasaisuudet saadaan pois.
Miten riisun hybridini kotona?

Minkä hybridinpoistoaine kannattaa valita? Asetoni vai tavallinen?

On sanomattakin selvää, että hybridimanikyyri eroaa tavallisesta manikyyristä, jossa käytetään tavallisia, kovettumattomia lakkoja. Koska hybridilakat kiinnitetään UV-lampussa, niiden poistaminen kynsilaatasta tapahtuu myös eri tavalla kuin tavallisessa manikyyrissä.

Tässä innovatiivisessa menetelmässä käytetäänkin erityistä valmistetta hybridilakkojen liuottamiseen. Kyseessä on asetonia sisältävä poistoaine, jota on yleisesti saatavilla kosmetiikkamarkkinoilla. Asetoni eroaa tavallisesta poistoaineesta siinä, että se toimii hybridilakkojen liuottimena sen koostumuksen sisältämien aineiden ansiosta.

Hybridilakkoja poistettaessa tulisi käyttää juuri tämäntyyppistä tuotetta – tavallinen poistoaine ei valitettavasti pysty voittamaan kynsien hybridisulkua. Hyvä vaihtoehto olisi myös Remover, joka toimii pikemminkin pesemällä lakan pois kuin liuottamalla sitä. Niille, jotka ovat huolissaan kynsiensä kunnosta, tämä toimii täydellisesti.

Seuraa Naisten Neuvoja Google Newsissa! Pysy ajan tasalla! Seuraa

Tuula Nieminen

Katso lisää: Kauneus