Miten maalata kynnet pääsiäiseksi?

Miten maalata kynnet pääsiäiseksi?

Esteettisyys ja makuaisti ovat hyvän ulkonäön perusedellytyksiä. On hyvä näyttää hyvältä ympäri vuoden, mutta on päiviä, jolloin haluat näyttää vielä paremmalta. Tämä koskee myös kynsiä, jotka ovat yksi tärkeimmistä naisellisista ominaisuuksista. Pääsiäinen on täydellinen tilaisuus tuoda ne esiin parhaimmillaan.

Mitkä kynnet ovat trendikkäät pääsiäisenä?

Mitkä kynnet sopivat pääsiäiseen? Ennen kaikkea terveet ja huolitellut. Niiden kuntoa on hyvä tarkastella talven jälkeen, sillä kylmä ja tuuli tekevät varmasti pahaa iholle ja koko keholle. Heikentyneisiin, ongelmallisiin kynsiin ei auta mikään kynsisuunnittelu! Ennen kuin suunnittelet kynsiesi ulkonäköä pääsiäislomaa varten, ne on syytä vahvistaa kunnolla etukäteen. Värjäytyneet, halkeilevat tai halkeilevat kynnet voivat olla huolestuttavia. Mitä asialle voidaan tehdä?

  • Ensinnäkin vihanneksiin perustuvalla ruokavaliolla. Niiden sisältämillä ravintoaineilla on edullinen vaikutus kynsiin, ja paljon muuta! Korkea rautapitoisuus kovettaa kynsiä, ja vihreät vihannekset – herneet, parsakaali ja pinaatti – ovat tässä eturintamassa. Myös proteiini, pii, magnesium, sinkki sekä B2- ja C-vitamiini ovat tärkeitä.
  • Jotta kynnet olisivat kauniit pääsiäiseksi, kannattaa käyttää myös apteekeista saatavia vahvistavia lääkkeitä ja lisäravinteita. Ongelman hoitaminen “sisältäpäin” on aina paras ratkaisu.
  • Kynsien vahvistamiseen sopivat myös apteekeissa saatavilla olevat kynsienhoitoaineet lakkojen, hierontojen, ampullien ja voiteiden muodossa.
  • Kynnet pelastavia kotikonsteja ovat esimerkiksi niiden liottaminen hieman lämmitetyssä oliiviöljyssä, vedellä laimennetussa etikassa tai… oluessa.
mitä kynnet pääsiäisenä

Tarkista: Miten pukeutua pääsiäiseksi?

Mikä kynsien väri pääsiäiseksi?

Kevät yhdistetään iloon, uuteen energiaan ja elinvoimaisiin väreihin. Pääsiäisen kynsiväreissä on koko joukko värejä ja variaatioita. Kevät on vihreän jokaista sävyä sekä punaisen ja keltaisen sävyjä, auringonpaisteesta hunajaan. Myös pastellivärit ovat muodissa. Pastelliväriset kynnet pääsiäiseksi ovat hyvä idea ja helppo tapa sovittaa väri lookkiin. Vaaleanpunaiset, puuterimaisista vadelmiin, sekä turkoosi, sininen, laivastonsininen ja violetti ovat kaikki toivottuja värejä pääsiäiseksi.

mitä kynsien väri pääsiäisenä

Mitkä kynnet kannattaa valita pääsiäiseksi? Kaikki tyylit ja värit ovat sallittuja! Kynsien ulkonäöllä voit korostaa persoonallisuuttasi, ilmaista tunteitasi ja avautua uusille kokemuksille. Voit valita myös hillitympiä värejä, mutta nyt on paras aika ylittää turvalliset beigen ja ruskean sävyt. Hieman vaihtelua tuo yksittäinen kynsi kontrastivärillä tai tarralla. Pääsiäiskynsitarrat ovat erittäin trendikäs juhlatrendi!

Suositellut kynsimallit ja -tarrat pääsiäiseksi

Pääsiäisen kynsimallit riippuvat henkilökohtaisista mieltymyksistä. Ilmeisiä motiiveja ovat kanat, puput, munat ja korit. Voit koristella niillä kaikki kynnet sekä yhden kummassakin kädessä. Tämä tyyli vangitsee juhlakauden taikaa leikkisällä tavalla. Tai voit valita monipuolisemman koristeen. Trendikkäisiin pääsiäiskynsiin kuuluvat myös kukat, perhoset ja pohjat. Tällaiset kuviot ja kynsitarrat sopivat yhteen minkä tahansa tyylin ja värin kanssa.

kynsien mallit pääsiäisenä

Glitteriä tai kontrastivärejä sisältävät korostukset kummankin käden joka toisessa kynsissä olisivat myös hyvä idea. Pääsiäiskynsien tulisi kohottaa mielialaa ja antaa itseluottamusta. Voit käyttää valmiita tarroja ja malleja tai tehdä itse sabluunoita. Kuviot, joita yleensä tehdään pääsiäismuniin, ovat hitti. Tarrat voivat tässä tapauksessa olla esimerkiksi ohuita glitterviivoja missä tahansa muodossa. Tällaiset herkät pääsiäiskynnet korostavat hienovaraisesti loman ainutlaatuisuutta.

Tutustu: Miten värjätä munat luonnollisesti?

Kynnet pääsiäiseksi – hybridi vai geeli?

Geeli ja hybridi ovat suosituimpia kynsisuunnittelun muotoja. Hybridikynnet pääsiäiseksi ovat yleinen valinta. Ne valitsevat naiset, jotka haluavat pidentää ja vahvistaa kynsilaattaa varovasti. Geeliä käyttävät yleensä naiset, joilla on heikommat kynnet, koska se kovettaa kynnet. Sekä hybridi- että geelikynnet pääsiäiseksi näyttävät esteettisesti miellyttäviltä ja tyylikkäiltä. Lisäksi ne ovat pitkäkestoisia ja näyttävät luonnollisilta.

hybridi kynnet pääsiäisen vapaapäiviä varten

Valinta geeli- ja hybridikynsien välillä riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistä. Kannattaa ottaa huomioon molempien tyylien tekemiseen kuluva aika sekä “korjaus-” ja poistomenetelmä. On hyvä miettiä , mitkä pääsiäiskynnet toimivat hyvin keittiössä tai matkalla. Onko niiden pituus tietyssä tapauksessa tärkeämpi vai lisävahvistus? On myös tärkeää miettiä, kuinka paljon aikaa muotoiluun voi käyttää ja kuinka kauan vaikutelman pitäisi kestää.

Seuraa Naisten Neuvoja Google Newsissa! Pysy ajan tasalla! Seuraa

Tuula Nieminen

Katso lisää: Pääsiäinen


Jak udekorować okno na Wielkanoc

Miten koristella ikkuna pääsiäiseksi? Mielenkiintoisia ideoita

09 kesäkuun 2023 | Autor: Tuula Nieminen
Talon koristelu juhlapyhiksi on suosittu ja ystävällinen tapa. Pöydät, hyllyt, seinät sekä ovet ja ikkunat koristellaan usein. Miten ikkuna koristellaan? Voit mennä tuhlailevasti, mutta voit myös ottaa käyttöön hienovaraisia juhlallisia...
Lue lisää
Jak się ubrać na Święta Wielkanocne

Miten pukeutua pääsiäiseksi? Tyylikkäät tyylit

06 kesäkuun 2023 | Autor: Tuula Nieminen
Pääsiäinen voi herättää ristiriitaisia tunteita. Yhtäältä niiden luonne vaatii juhlallisuutta ja pohdintaa, toisaalta kevään aura lisää energiaa ja kohottaa tunnelmaa. Voiko näitä kahta sovittaa yhteen? Miten pukeudut pääsiäiseksi tilaisuuteen sopivasti...
Lue lisää
Jak udekorować stół na Wielkanoc

Miten koristella pöytäsi pääsiäiseksi? Kauniita inspiraatioita

08 kesäkuun 2023 | Autor: Tuula Nieminen
Pöytä on paikka, johon läheiset kokoontuvat nauttimaan pääsiäisaterian yhdessä. Pöytä kannattaa koristella tilaisuuden mukaan, jolloin juhlapyhän taika korostuu entisestään. Miten koristella pöytä muodikkaasti ja esteettisesti pääsiäiseksi? Pääsiäispöytä – inspiraatio Pääsiäispöytää...
Lue lisää