Mikä meikki sopii hyvin punaisiin hiuksiin?

Mikä meikki sopii hyvin punaisiin hiuksiin?

Meikki on monille naisille tärkeä osa elämää. Sen avulla korostat parhaita puoliasi ja peität sen, mitä et halua muiden näkevän. Jotta meikki toimisi parhaalla mahdollisella tavalla, on suositeltavaa valita meikki hiusvärisi mukaan. Tästä artikkelista löydät meikkivinkkejä naisille, joilla on punaiset hiukset.

Punaisen hiuksen meikki päivällä

Punaiset hiukset ovat erittäin viehättävät ja tuovat naisen ulkonäköön luonnetta. Punaisen hi uksen päivämekkiin ei oikeastaan liity mitään monimutkaista. Tavoitteena on saada aikaan terve ja luonnollinen ilme. Tähän tarvitaan muutama tuote: meikkipohjustusvoide, ripsiväri ja huulipuna. Nämä tuotteet riittävät päivämekkiin. Kannattaa valita laadukkaita tuotemerkkejä. Näin varmistat, että meikkisi on pitkäkestoinen ja luonnollinen. On myös tärkeää valita oikea sävy meikkivoidetta, jotta vaikutus ei ole keinotekoinen.

meikki punapäälle

Ripsiväri ei saa paakuttaa ripsiä, ja huulipunan on sovittava ihotyyppiin. Punaisille hiuksille sopivat värit ovat sekä kontrastisia että luonnollisia. Beigen ja aprikoosin sävyt toimivat parhaiten. Tummempi punaisen hiuksen sävy sopii hyvin kirsikan- tai tiilenpunaisen huulipunan kanssa. Vaaleat hiukset sopivat hyvin koralli- tai oranssihuulipunan kanssa.

Punapään iltameikki

Iltameikki vaatii enemmän työtä ja kosmetiikkaa. Tämän meikin tavoitteena on tehdä vaikutus ja korostaa selvästi naisen kauneutta. Punapäiden iltameikki on mahdollisuuksien voimavara. Tämäntyyppisessä meikissä on kyse silmien korostamisesta ja niille oikeanlaisen luonteen antamisesta. Ruskeat, kultaiset ja beigen sävyiset luomivärit sopivat punatukkaisille. Hyvin toimivat myös vihreän sävyt, joita punatukkaiset naiset valitsevat hyvin usein hämmästyttävän vaikutuksen vuoksi. Myös harmaat sävyt näyttävät hyvältä, ja niitä voi käyttää savusilmien luomiseen.

iltameikki punatukkaisille

Kannattaa myös muistaa, että ihon sävyllä on tärkeä rooli. Jos sinulla on vaalea ja posliininen iho, sinun ei kannata käyttää tummaa bronzeria tai intensiivistä poskipunaa. Tällöin korallin tai aprikoosin kaltaiset värit ovat parempia. Myös ripsivärin väriä kannattaa kokeilla. Violetti tai laivastonsininen voi näyttää todella hyvältä ja korostaa koko meikkiä.

Häämeikki ja punaiset hiukset

Hääpäivä ja hääjuhla on morsiusparille hyvin tärkeää aikaa. Siksi morsian haluaa näyttää hyvältä voidakseen tuntea olonsa hyväksi ja houkuttelevaksi. Tulenpunaisen hiuksen, kauniin puvun ja morsiusmeikin yhdistelmä on syytä ottaa käyttöön. Punaiset hiukset on valtava voimavara toteuttaa. Oikeanlainen rajaus, epätäydellisyyksien peittäminen ja värien yhteensovittaminen saavat morsiamen tuntemaan itsensä maailman kauneimmaksi naiseksi.

mitä meikkiä käyttää punaiset hiukset

Mieltymyksestäsi riippuen kannattaa valita vahvempi tai vaaleampi meikki. On erittäin tärkeää varata aika koemeikkiä varten, jotta voit tehdä mahdolliset korjaukset, jotta meikki on täydellinen tärkeimpänä päivänä. Jos hääpuku on hento, kannattaa valita vahvempi meikki; jos puku on runsaasti koristeltu ja asusteita on runsaasti, hento meikki on parempi vaihtoehto.

Virheet, joita kannattaa välttää punaisille hiuksille tarkoitetun meikin kanssa

Tässä on luettelo virheistä, joita kannattaa välttää parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi:

  • Huonosti valittu meikkivoide – ihotyyppi ja sävy ovat erittäin tärkeitä, ja nämä asiat kannattaa ottaa huomioon meikkivoidetta valitessa. Sopimaton valinta saa meikkisi näyttämään keinotekoiselta, kannattaa välttää tätä suosittua virhettä.
  • Ihon valmistelun puute – asianmukainen ja säännöllinen ihonhoito on erittäin tärkeää. Ennen meikin levittämistä varmista, että kosteutat ihosi käyttämällä laadukasta voidetta. On myös hyvä käyttää kuorintaa noin kolme kertaa viikossa.
  • Liian kevyt peitevoide – useimmilla naisilla on sellainen meikkipussissaan. Tämän kosmetiikan kohdalla on myös tärkeää valita oikea väri. Liian vaalea peitevoide aiheuttaa pandasefektin, joka näyttää hyvin ruman näköiseltä.

Yleisiä meikkivirheitä kannattaa välttää parhaan mahdollisen lopputuloksen saamiseksi. Jos epäilet valintaa tehdessäsi, kannattaa kysyä neuvoa joltain apteekissa työskentelevältä. Kokenut työntekijä voi antaa sinulle oikeita neuvoja, jotka auttavat sinua tekemään parhaan valinnan.

Seuraa Naisten Neuvoja Google Newsissa! Pysy ajan tasalla! Seuraa

Tuula Nieminen

Katso lisää: Kauneus