Mikä huulipunan väri bruneteille?

Mikä huulipunan väri bruneteille?

Arkimeikistä tulee vuosi vuodelta yhä tärkeämpiä. Naiset kaikkialla maailmassa huolehtivat tietoisesti tuotevalinnasta ja meikkien laadusta. Monet seuraavat myös kansainvälisiä trendejä. Jokaisen meikkipussin perustuote on huulipuna. Haluaisitko tietää, mikä huulipunan väri sopii parhaiten bruneteille? Jos vastauksesi oli ”Kyllä”, sinun on ehdottomasti luettava tämä artikkeli!

Mikä huulipunan väri sopii bruneteille?

Värin valinta riippuu monista tekijöistä, ja hiusten sävy on vain yksi tärkeistä kriteereistä, kun huulipunan väri sovitetaan henkilölle. Tämän ominaisuuden lisäksi on kiinnitettävä huomiota myös sellaisiin tekijöihin kuin:

  • Huulten koko;
  • Ihon sävy;
  • Hampaiden väri.

Jokaisen naisen tulisi tietää, että huulipunan rakenne sekä väri ja pigmentti voivat korostaa huulipunan etuja tai korostaa haittoja. Lisäksi huulipuna voi optisesti suurentaa tai pienentää huulia, joten on tärkeää valita tuote niiden luonnollisen koon mukaan.

Mikä huulipunan väri bruneteille?

Huulipuna brunetteille

Brunettien, joilla on vaalea tai oliivinvärinen iho, huulipunamalliston tulisi sisältää vaaleanpunaisia sävyjä, joita rikkoo mehevä, lämmin persikanväri. Huulipunat, joiden värivalikoimassa on punaisia ja vaaleanruskeita sävyjä, toimivat yhtä hyvin.

Aamiaisvärisille bruneteille sopiva huulipunan väri on punaisen sävyvalikoimaan kuuluva huulipuna, jota rikkovat ruskeat ja fileepigmentit. Vadelmanpunainen, viininpunainen ja klassinen palomiehen verenpunainen ovat ihanteellisia huulipunavärejä bruneteille.

Intensiiviset punaiset, viininpunaiset tai violetit huulipunat sopivat bruneteille, joilla on mustat tai harmaat silmät.

Paras tilanne on naisilla, joilla on pioninruskeat tai ruskeat silmät ja tummat hiukset ja joilla on varaa rajattomaan värivalikoimaan – näyttävistä, seksikkäistä ja intensiivisistä väreistä hienovaraisiin, herkkiin ja lihansävyisiin nude-väreihin.

Mikä huulipunan väri sopii bruneteille?

Yleisimmät virheet huulipunan värin valinnassa

Oikeaa sävyä valitessaan monet kauniimman sukupuolen naiset eivät kiinnitä huomiota silmiensä ja hiustensa väriin eivätkä huultensa ulkonäköön. He valitsevat yleensä värin, josta pitävät, vaikkei välttämättä sitä, joka korostaa heidän kauneusominaisuuksiaan.

Kirkkaat ja kiiltävät tai punaiset huulipunat suurentavat huulia, joten niitä ei pitäisi käyttää naisten, joilla on suuret ja ulkonevat huulet. Toisaalta tummat ja mattapintaiset värit saavat huulet näyttämään pienemmiltä, joten naisten, joilla on pienet ja kapeat huulet, tulisi välttää näitä sävyjä. Helmiäismaiset huulipunat ovat huonoimmin menestyviä; harva tietää, että tämä tuote lisää vuosia. Jos haluttu vaikutus on kiiltävät huulet, on paljon parempi käyttää kiiltoa.

Jos sinulla ei ole lumivalkoisia hampaita kuin filmitähdellä, sinun kannattaa ehdottomasti välttää punaisia ja tummia huulipunia, sillä ne vain korostavat epätäydellisyyksiä ja korostavat niitä entisestään. Huulipunan väri korostuu täydellisesti oikealla silmämeikillä.

Mikä huulipuna bruneteille?

Neljä täydellistä huulipunan väriä bruneteille

Oli ihomme sävy mikä tahansa, sitä kannattaa elvyttää ja antaa sille hieman nuorekkaampi ja raikkaampi ilme. Nämä muutamat huulipunan värit bruneteille saavat minkä tahansa brunetin näyttämään valloittavalta ja ilmiömäiseltä. Kaiken lisäksi nämä värit toimivat hyvin riippumatta juhlista, tilaisuudesta tai vallitsevista olosuhteista.

Verenpunainen bruneteille

Tämä intensiivinen huulipunan väri heijastaa jokaisen brunetin poikkeuksellista luonnetta. Se on sävy, joka sopii täydellisesti treffeille sulhasesi kanssa, illanviettoon tyttöystävien kanssa ja ystävien kanssa ulos menoon.

Fuksia bruneteille

Se on viileä mutta erottuva sävy, joka korostaa ilmiömäisesti ruusuista mutta vaaleaa ihoa. Tämä tyylikäs ja elegantti väri on mielenkiintoinen lisä liikeasuun.

Mikä huuliväri sopii bruneteille?

Vaaleanpunainen, jossa on ripaus violettia

Tämä väri on hyvin erikoinen, minkä vuoksi monet naiset välttelevät ja sivuuttavat sitä. Tämän vuoksi huulipunia, joissa on tämä yhdistelmä, on harvoin saatavilla. Se lisää kuitenkin viileää ilmettä ja luonnetta joihinkin brunetteihin.

Tummanruskea huulipuna bruneteille

Tämä lämmin sävy saa meikin näyttämään tyylikkäältä ja hienostuneelta. Tällä huulipunalla monet brunetit valloittavat monet juhlat ja perhetapaamiset.

Seuraa Naisten Neuvoja Google Newsissa! Pysy ajan tasalla! Seuraa

Tuula Nieminen

Katso lisää: Kauneus