Mikä huulipuna sopii parhaiten punaisiin hiuksiin?

Mikä huulipuna sopii parhaiten punaisiin hiuksiin?

Markkinat ovat nykyään täynnä värikosmetiikkaa, joten täydellisen tuotteen valitseminen ei ole aina niin itsestään selvää kuin miltä se näyttää. On erittäin tärkeää valita oikeat värit meikatessa, sillä kaikki sävyt eivät sovi naiselle. Hiusten väri ja ihonväri ovat keskeisiä tekijöitä, kun päätetään, minkä värinen meikki tuntuu miellyttävältä. Usein mainoksissa näytetään ihanteelliset huulipunan sävyt blondeille ja bruneteille, mutta entä punatukkaiset naiset? Mikä on ihanteellinen huulipuna naisille, joilla on tuliset hiukset?

Mikä huulipuna punaisille hiuksille toimii parhaiten?

Monet naiset etsivät täydellistä sävyä, sillä huulimeikki voi olla tärkeimmässä roolissa. Jos nainen valitsee huulipunan tai huulipunan sävyn väärin, se voi pilata koko suunnitellun meikin vaikutuksen. Huulipunan käyttämiseen huulilla liittyy muutamia vaikeuksia, sillä on oltava tarkkana siitä, miten syö ja juo.

mikä huuli väri punaisille hiuksille

Usein on oltava hyvin varovainen kaikenlaisten tuotteiden syömisessä, jotta huulipuna ei peseydy pois. Punatukkaisille ja sitä vanhemmille naisille voidaan suositella vedenkestäviä huulipunia, jotka eivät peseydy pois yhtä nopeasti kuin klassinen, kierrettävä huulipuna. Kysyttäessä , mikä huulipuna sopii parhaiten punaisille hiuksille, naisilla on kuitenkin paljon todennäköisemmin mielessä väri kuin tyyppi.

Mikä huuliväri punaisille hiuksille olisi ihanteellinen?

Kun valitset huulipunan väriä punaisille hiuksille, on myös tärkeää miettiä, mihin tilaisuuteen sitä käytetään. Erityistilaisuuksiin kannattaa valita voimakkaampia sävyjä, jotka herättävät huomiota. Ystävien tai kumppanin kanssa vietettävään tapaamiseen vaaleat sävyt ovat varmasti parempia, sillä ne eivät näytä epäedullisilta, kun ne hankautuvat pois.

mikä huulipunan väri punaisille hiuksille

Punatukkaisten ihmisten on ehdottomasti vältettävä maanläheisiä sävyjä, sillä niillä on taipumus peittää heidät. Kirkkaat värit, jotka liittyvät energiaan ja luonteenomaiseen temperamenttiin, ovat sopiva valinta.

Mikä huulipunan väri punaisiin hiuksiin – ruskeat vai pinkit?

Kuten aiemmin mainittiin, punatukkaisille tarkoitetut huulipunat ovat yleensä eloisissa sävyissä, joten on parempi olla valitsematta kovin epätavallisia värejä. Parhaat huulipunan värit punatukkaisille ovat:

  • punainen – tämä korostaa punaisen tukan väriä ja tekee myös voimakkaan silmämeikin käytön tarpeettomaksi. Verenpunainen on klassikko, ja sen pitäisi siksi löytyä jokaisen punapään meikkipussista. On kuitenkin huomattava, että punaiset pystyvät korostamaan kasvojen epätäydellisyyksiä. Lisäksi jos sävyt ovat enemmän viininpunaisia, ne tuovat esiin hampaiden keltaisuuden. Tämä sävy on ehdottomasti parempi valita isompiin retkiin, joissa kasvojen meikki on yleensä raskaampi ja peittää kaikki epätäydellisyydet,
  • vaaleanpunainen – kaikki vaaleanpunaisen sävyt sopivat täydellisesti punaisiin hiuksiin. Likaiset, mutta myös kirkkaammat pinkit ovat täydellinen huuliväri punaisille hiuksille. Ne toimivat varmasti täydellisesti arkimeikissä. Kuitenkin fuksiaan kaltaisten sävyjen valinnalla monet punapäät voivat tehdä vaikutuksen erityistilaisuuksissa.
  • nude – ruskeat sävyt sopivat myös täydellisesti tämän hiusvärin kanssa. Ruskeaa huulipunaa valittaessa on kuitenkin varottava valitsemasta liian vaaleaa huulipunaa, sillä se voi näyttää epäedulliselta punaisen tukan kanssa. Ihanteellinen valinta olisi ruskeat huulipunat, jotka kuuluvat vaaleanpunaisiin sävyihin.
mikä huulipunan väri sopii hyvin punaisiin hiuksiin

Mikä huulipunan väri sopii punaisille hiuksille – valinta on mahdollisimman henkilökohtainen

Voi ottaa mallia artikkeleista, joissa ehdotetaan, mikä huulipunan väri sopii täydellisesti punaisiin hiuksiin, mutta on tärkeää muistaa, että valinta on mieltymyskysymys. Jos henkilö ei tunne oloaan mukavaksi edellä käsitellyissä väreissä, on parasta valita sävy, jota hän rakastaa. Jos punapää viihtyy parhaiten vaaleanpunaisen kanssa, se ei tarkoita, että hänen on luovuttava maanläheisemmistä sävyistä lopullisesti. Huulipunan värin valinta riippuu täysin yksittäisen naisen odotuksista ja mieltymyksistä.

Seuraa Naisten Neuvoja Google Newsissa! Pysy ajan tasalla! Seuraa

Tuula Nieminen

Katso lisää: Kauneus