Meikki vaaleille, joilla on siniset silmät

Meikki vaaleille, joilla on siniset silmät

Jokainen ihminen on ainutlaatuinen, koska jokainen meistä näyttää täysin erilaiselta. On olemassa erilaisia ihon sävyjä, vartalotyyppejä tai kauneustyyppejä….. Ja juuri nämä jälkimmäiset erot vaikuttavat merkittävästi oikean meikin valintaan. Naiset suosittelevat usein ystävien käyttämiä tuotteita etsiessään itselleen sopivia.

Todellisuudessa kukin ihonväri ja kauneustyyppi suosii täysin eri sävyistä kosmetiikkaa. Tämä kannattaa pitää mielessä arki- tai iltameikkiä luodessa. Mikä on paras meikki vaaleille, joilla on siniset silmät, ja mitkä tuotteet sopivat tälle kauneustyypille?

Meikki vaaleille, joilla on siniset silmät – perussäännöt

Päivän meikki vaaleille, joilla on siniset silmät

Jokaisella kauneustyypillä on omat kokeillut ja testatut kosmetiikkasävyt, jotka korostavat ihonväriä täydellisesti meikillä. Tummalle iholle, ruskeille silmille tai punaisille hiuksille ja vihreille iiriksille meikkausasiantuntijat sovittavat täysin erilaisia tuotteita kuin sinisilmäisille blondeille. Kauniin, esteettisesti miellyttävän ja ennen kaikkea kauneutta lisäävän meikin luominen perustuu siis pääasiassa oikeisiin kosmetiikan väreihin ja sävyihin. Millainen meikin pitäisi siis olla sinisilmäisten blondien meikki?

Perussääntönä on kiinnittää huomiota luonnollisuuteen meikatessa – sinisilmäisille blondeille on ominaista herkkä kauneus, joka on hyvin helppo muuttaa liioitelluksi. Sopimaton värikosmetiikka voi pilata vaikutelman täysin, ja tämäntyyppiseen kauneuteen pätee täydellisesti sääntö “liikaa ei ole tarpeeksi”.

Hieman hulluttelu on mahdollista iltameikin kanssa, mutta tällöin on myös suositeltavaa valita vain yksi päämeikin osa: voimakkaat silmät tai ääriviivat, voimakkaat huulet. Sinisilmäisten blondien päivämekkiin tulisi mieluiten käyttää luonnollisia, vaaleita tuotteita – nude-luomiväri, vaalea tai kirkas huulikiilto ja hienovaraiset poskipunan sävyt riittävät.

Hellävarainen meikki vaaleille, joilla on siniset silmät

Sinisilmäisten blondien päivämekkari – askel askeleelta

Tiedetään hyvin, että vaaleiden ja sinisilmäisten naisten kauneus voi helposti peittyä ja liioitella käyttämällä liian voimakkaita varjostusvärejä tai liian tummaa meikkivoidetta. Hellävarainen meikki vaaleille, joilla on siniset silmät, on ihanteellinen valinta arkeen. Tämäntyyppisen kauneuden omaava nainen näyttää upealta hehkuvilla silmillä ja “auringon suutelemalla” ihonvärillä. Tämän meikin luomiseen on muutamia yksinkertaisia vaiheita:

  1. Vakiovaihe on levittää meikkivoide, joka peittää epätäydellisyydet ja virheet – tässä tärkeintä on valita oikea väri ihonväriin. On tärkeää muistaa, että tummahiuksisen ja oliivinvärisen ystävän meikkivoidesävy ei varmasti sovi vaalealle kaunottarelle. Voit kysyä apua valinnan tekemisessä apteekin asiantuntijalta.
  2. Silmänympärysihon kirkastamiseksi kannattaa alaluomelle levittää sävyä vaaleampaa peitevoidetta – tämä antaa meikille varmasti raikkaan ilmeen ja kiinnittää huomion sinisiin iiriksiin.
  3. Kasvojen ääriviivojen rajaaminen bronzerilla kannattaa jättää väliin, sillä se voi pilata meikkisi täysin. Tällä kosmetiikalla on se ominaisuus, että sopimaton väri yhdistettynä liian suureen määrään voi luoda poskiin rumia laikkuja, jotka näyttävät paljon pahemmilta herkillä kaunottarilla. Bronzerin sijaan hyvä keino olisi levittää poskille poskipunaa ja poskiluille pehmeää korostusväriä.
Mikä meikki vaaleille, joilla on siniset silmät?

Mitä sävyjä vaaleille, joilla on siniset silmät?

Parhaat luomivärit vaaleille, joilla on siniset silmät, ovat beigen, ruskean ja minkä tahansa vaalean nuden sävyt. Nämä sopivat parhaiten arkimeikkiin. Lisää ripsiin kerros ripsiväriä. Voit myös lisätä yläluomeen rajauksen eyelinerilla, mutta muista, että liika kosmetiikka voi peittää blondin kauneuden. Kun on kyse iltameikistä – tässä valinnanvaraa on todella paljon, sillä neonväriset sävyt sekä erilaiset pronssit tai metallinhohtoiset varjot toimivat täydellisesti.

Arjen huulimeikkiin kannattaa valita kirkas tai kevyesti sävytetty huulikiilto. Myöskään hillityt nude-huulipunan sävyt eivät ole pahitteeksi. Iltaversio suosii punaisia, ilmeikkäitä huulia, jotka sopivat hyvin vaaleille, mutta ne eivät ole välttämättömiä – myös vaaleanpunaiset ja ruskeaan laskevat sävyt toimivat hyvin. Kauneutta voi korostaa myös poskipunalla, mieluiten lohenpunaisen sävyisenä, ja kultaisella, samppanjanvärisellä korostusvoiteella.

Mitkä varjot vaaleille, joilla on siniset silmät?

Ilta-meikki vaaleille, joilla on siniset silmät

Iltameikin suhteen tämäntyyppisen kauneuden omaavilla naisilla on varaa olla hieman hullunkurisempia kuin arkimeikin kanssa. Pääsääntö on ehdottomasti pidettävä mielessä: voimakkaat, ilmeikkäät silmät tai intensiiviset, vedetyt huulet. Näitä kahta ei pidä yhdistää, ettet luo itsestäsi karikatyyriä. Blondien sinisen silmämeikin osalta erilaiset metallinhohtoiset varjostimet (hopea, kulta, helmi) yksinään tai yhdistettynä pronssinhohtoisiin sävyihin toimivat tässä hyvin.

Ilta-meikki vaaleille, joilla on siniset silmät

Tilaisuudesta riippuen voit kokeilla myös neonvärisiä sävyjä, mutta ne vaativat enemmän rohkeutta. Vielä näyttävämmän ja huomiota herättävämmän vaikutelman saat, kun käytät paksuja ripsiä tai tekoripsiä. Huulille sopii parhaiten tummempi punainen huulipunan väri, joka sopii vaaleille täydellisesti.

Seuraa Naisten Neuvoja Google Newsissa! Pysy ajan tasalla! Seuraa

Tuula Nieminen

Katso lisää: Kauneus