Meikki ruskeasilmäisille bruneteille

Meikki ruskeasilmäisille bruneteille

Kauneudelle sopivasti valittu meikki voi paitsi korostaa kauneuden kaikkia hyviä puolia myös peittää sen puutteet. On tärkeää valita värimaailma, joka sopii yksilölliseen kauneustyyppiin. Esimerkiksi brunetit pitävät erilaisesta meikistä kuin naiset, joilla on vaaleat tai punaiset hiukset. Brunettien meikissä on keskityttävä hiusten ja silmien yhteistoiminnasta syntyvään värivalikoimaan. Näin saadaan aikaan ilmiömäinen meikki, joka sopii täydellisesti ruskeasilmäisille bruneteille.

Miten valitsen meikin ruskeasilmäisille bruneteille?

Ruskeasilmäisillä brunetteilla on paljon vaihtoehtoja erilaisten meikkien luomisessa. Mitä tummemmat hiukset ovat, sitä suurempi valikoima niihin sopivia värejä jää. Ennen kaikkea tummien hiusten kanssa toimiva voimakas ruskeasilmäisyyden korostus sopii tälle kauneustyypille. Oikean varjostusvärin tai huulipunan valinta tulisi tehdä sen mukaan, mihin tilaisuuteen meikkiä käytetään.

meikki brunetit ruskeat silmät askel askeleelta

Ruskeasilmäistenbrunettien arkimeikille voi olla ominaista sekä kaikkien voimavarojen voimakas korostaminen että pehmeys, joka tuo kasvoihin hienovaraisuutta. Maltillisuuden ja keveyden saavuttamiseksi meikin levityksessä ei kannata yhdistää voimakkaita luomiväri- ja huulipunavärejä ja korostaa poskipäitä. Jotta arkimeikissä säilyisi raikkauden tunne, on suositeltavaa luopua voimakkaasta väristä huulissa, jos silmiin levitetyt varjot ovat voimakkaasti kyllästettyjä.

Miten tehdä morsiusmeikki ruskeasilmäisille bruneteille?

Jokaiselle morsiamelle morsiusmeikki on lähes ensisijainen asia, kun on kyse siitä, että hän haluaa näyttää parhaalta juhlapäivänä. Hyvin valittu ruskeasilmäisten brunettien meikki ei ainoastaan auta tuomaan esiin heidän luonnollista kauneuttaan, vaan myös täydentää heidän kampaustyyliään ja hääpukuaan.

morsiusmeikki ruskeasilmäisille bruneteille

Ennen kaikkearuskeasilmäisten brunettien morsiusmeikintulisi olla hyvin harkittu. Hääpäivänä ei kannata kokeilla värivalikoimaa, vaan kannattaa luottaa hyväksi havaittuihin väreihin ja tekniikoihin. Meikkityyppejä, jotka toimivat hyvin ruskeaverikköisen hääpäivänä, ovat muun muassa:

  • Eighties-tyyliset savusilmät – korostavat silmän luonnollista iiriksen sävyä ja tekevät ilmeestä raikkaan ja hienovaraisen,
  • Voimakkaasti korostetut/kiinnitetyt ripset – suurentavat silmää optisesti ja pitävät sen taitavasti tehtynä luonnollisena,
  • Täyteläinen huuliväri yhdistettynä herkkään silmien korostukseen – tässä yhdistelmässä syntyvä kontrasti siirtää huomion huuliin, ja herkästi korostetut silmät toimivat täydellisesti niiden kanssa,
  • Korosta kasvoja lämpimillä korostusväreillä, jotka yhdistetään lämpimiin pronssiväreihin kasvojen rajaamiseksi. Pronssereita on kuitenkin käytettävä varovasti, jotta kasvot eivät tummu liikaa.

Mitkä värit sopivat ruskeasilmäisille bruneteille?

Ruskeasilmäisten brunettien meikki näyttää täydelliseltä, kun värit ovat maanläheisiä. Kaikki beigen, ruskean tai persikan sävyt sopivat.

mitkä sävyt ruskeasilmäisille bruneteille

Brunetit voivat sovittaa kauneutensa moniin sävyihin ja väreihin meikissä tilaisuudesta riippuen. Ruskeasilmäisille ja ruskeille hiuksille sopii suuri valikoima kosmetiikkavärejä. Kannattaa muistaa, ettei arkimeikissä kannata liioitella ekstravaganttien värien kanssa, sillä ne voivat hukuttaa luonnollisen kauneuden.

ruskeasilmäisten brunettien värit

Ruskeasilmäisten brunettien varjostimet voivat ottaa monenlaisia värejä. Päiväkäyttöön sopivat erityisesti nuden, kullan tai hopean sävyiset luomivärit, kun taas juhlameikkiin voi käyttää paljon täyteläisempiä värejä, kuten tumman violettia tai voimakkaan vihreää.

Seuraa Naisten Neuvoja Google Newsissa! Pysy ajan tasalla! Seuraa

Tuula Nieminen

Katso lisää: Kauneus