Meikki bruneteille, joilla on vihreät silmät

Meikki bruneteille, joilla on vihreät silmät

Jokainen nainen tietää hyvin, että meikki on suunniteltu auttamaan meitä piilottamaan pienet puutteet ja korostamaan samalla suurimpia vahvuuksiamme. Brunettien tapauksessa vihreät silmät ovat jotain, johon haluamme kiinnittää huomiota meikillä. Miltä siis vihreäsilmäisten brunettien meikin pitäisi näyttää?

Vihreäsilmäisten brunettien värit

On käynyt ilmi, että vihreäsilmäisten brunettien meikkaamisessa onnistumisen avain on huolehtia meikkipussin sisällöstä. Ensinnäkin kannattaa panostaa oikeaan varjostuspalettiin. Ihannetapauksessa sen tulisi olla:

  • melko neutraali
  • ruskean sävyjä
  • beige
  • jossa on lisäksi hohtavia varjoja ja kultaisia pigmenttejä
vihreäsilmäisten brunettien värit

Älä myöskään unohda mustaa lyijykynää, joka lisää syvyyttä ja tuo esiin iiriksen luonnollisen värin. Vihreäsilmäisten brunettien meikki ei sinänsä ole liian monimutkainen. Sinun tarvitsee vain valita oikea luomivärikaava – mousse, baked shadow, irtonaiset varjostimet tai luomivärikynä – ja miettiä sitten, minkä vaikutelman haluat eniten.

Jos naiset haluavat korostaa vihreitä silmiään, heidän kannattaa ehdottomasti valita luonnollisia sävyjä, jos taas halutaan antaa intensiivinen ja dramaattinen vaikutus, mahonki- ja punaruskeat luomivärit auttavat. Muutaman niksin avulla vihreäsilmäisten brunettien meikki voi olla todella yksinkertainen ja upea.

Vihreäsilmäisten brunettien päivämeikki

Vihreäsilmäisten brunettien päivämekissätulisi keskittyä pääasiassa harmaan ja beigen sävyihin, ja niitä voi korostaa myös ripauksella kultaa. Muista, että vihreäsilmäisten brunettien päivämekkien tulisi olla mahdollisimman luonnollisia ja hillittyjä. Liian tummat värit, kuten ruskeat ja mustat, voivat vain neutralisoida iiriksen värin sen sijaan, että ne korostaisivat sitä.

päivämeikki bruneteille, joilla on vihreät silmät

Meikkilaukussasi kannattaa olla myös hennon vaaleanpunaisen ja violetin sävyisiä varjostimia, jotka voi yhdistää melko täyteläiseen ruskeaan, esimerkiksi maitosuklaan sävyyn. Meikkiresepti päivällä vihreäsilmäisille bruneteille on silmien korostaminen ja korostaminen. Vältä liian voimakkaita tai räikeitä värejä. Yhdistä neutraali beige silmäluomessa hillittyyn violettiin ja viimeistele kultaisella luomivärillä.

Vihreäsilmäisten brunettien iltameikki

Iltaisin on aika rohkeammille väreille ja voimakkaammalle vaikutelmalle. Vihreäsilmäisten brunettien iltameikin tulisi siis olla väriltään hieman rohkeampi. Naisten kannattaa valita kuolematon savusilmä. Mitkä värit sopivat vihreäsilmäisille bruneteille smokey eye -meikkiin? No, harmaan syvät ja täyteläiset variaatiot ovat parhaita yhdistettynä beigeen tai kultaan.

ilta meikki brunetit, joilla on vihreät silmät

Musta lyijykynä tai eyeliner on myös välttämätön ripsirajan korostamiseksi. Muista, ettet liioittele, jotta silmien koko ei pienene optisesti. Mustalla eyelinerilla maalattua ala- ja ylävesiviivaa voi korostaa lisäksi silmänkulmaan levitetyllä glitter-varjostimella.

Vihreäsilmäisten brunettien morsiusmeikki

Vihreäsilmäisten brunettien morsiusmeikkiin sopivat turkoosin, sinisen ja vihreän sävyt. Sekoita näitä neutraaleihin väreihin, kuten lilaan tai jopa hienovaraisiin ruskeisiin sävyihin. Syvyyttä ja intensiivistä, dramaattista ilmettä saat kokeilemalla mustaa eyelineria ylempään vesirajaan.

morsiusmeikki brunetit vihreät silmät

Älä unohda korostusta, ja vihreiden silmien kanssa toimivat parhaiten sävyt, joissa on ripaus kultaa tai kullanvärisiä pilkkuja, jotka laskeutuvat silmäluomelle. Kokeile tänä päivänä tekoripsiä.

Seuraa Naisten Neuvoja Google Newsissa! Pysy ajan tasalla! Seuraa

Tuula Nieminen

Katso lisää: Kauneus